Ankara'da bombalı saldırı
Ankara'da iki teröristin bombalı saldırı girişiminden sonra çatışma yaşandı. Bir terörist imha edildi.


Ankara'da iki teröristin bombalı saldırı girişiminden sonra çatışma yaşandı. Üzerinde bomba düzeneği bulunan terörist kendisini patlatırken, çatışmaya giren diğer terörist imha edildi.
İki teröristin bombalı saldırı girişiminde bulunduğu, bir teröristin kendisini patlattığı diğerinin de imha edildiğini söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı:
"Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir. Açılan ateş sırasında 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AMANSIZCA DEVAM EDECEKTİR" dedi.
İçişleri Bakanlığı önünnde bomba imha ekipleri bir aracı kontrol ederken, çevrede bulunan şüpheli her şey kontrollu bir şekilde patlatılıyor. Kızılay bölgesine girişler yasaklanırken emniyet mensupları tüm bölgeyi kontrol altına alındı.

