Başkan Akman'dan Geleneksel Ziyaret

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akmanyaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yayın: 09 July 2022 - Saturday - Güncelleme: 09.07.2022 09:55:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akmanyaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 


 
Her yıl bayramın ilk gününü şehit yakınları ile engelli, yaşlı ve hastalara ayıran Başkan Akman, yoğun çalışma temposuna rağmen geleneğini bu bayramda da sürdürdü.

 

Bayram Namazı’nın ardında sırasıyla Abdurrahmangazi, Altıntepe, Seyrantepe, Beyüzümü ve Akköprü mahallelerine giden Başkan Akman, vatanın birliği ve beraberliği canını feda eden aziz şehitlerin emanetleri olan aileleri ile engelli, yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret etti. 

 

Çiçek verip, bayram tatlısı ikram ettiği vatandaşlarla sohbet edip, bayramlarını tebrik eden Başkan Akman, onların unutulmadıklarını, önemsendiklerini htirmenin çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Akman, “Hepimizin üzerinde farz olan insani görevlerimiz vardır. Bu sadece bayram gibi özel günlere mahsus olan bir şey değildir. Normal günlerde de fırsat buldukça bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Evden çıkamayan hasta ve yaşlılarımız var. Onların gönlünü almak ve hayır dualarında yer bulmak için evlerinde ziyarette bulunduk. Özellikle, toplumun temel taşı niteliğinde olan yaşlılarımızı ziyaret ederken, onların hayati tecrübelerinden yararlanma fırsatımız da doğuyor. Kendilerine Allah’tan uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Hasta olan kardeşlerimize de hayırlı şifalar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.