Bir kişinin öldürüldüğü kavgada iki zanlı tutuklandı

Van'ın Çaldıran ilçesinde 6 Ağustos'ta bir kişinin öldürüldüğü silahlı kavgayla ilgili yürütülen soruşturmada 2 zanlı daha tutuklandı.

Yayın: 12 November 2016 - Saturday - Güncelleme: 12.11.2016 21:56:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Van'daki kavganın ardından iki zanlı daha tutuklandı.


Van'ın Çaldıran ilçesinde 6 Ağustos'ta bir kişinin öldürüldüğü silahlı kavgayla ilgili yürütülen soruşturmada 2 zanlı daha tutuklandı.


İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Van Yolu Caddesi'ndeki silahlı kavgada Halil Turan'ın öldürülmesinin ardından soruşturma başlatıldığı anımsatıldı.

 

"İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen projeli çalışmalarda olaya karıştıkları tespit edilen A.T, M.S.B, S.T, B.T, M.T. ve Y.T. adli mercilere intikal ettirilmiştir. M.T. ve Y.T, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanmıştı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.


Olayın birden fazla şahıs ve şahıslarca işlenmiş olduğuna kanaat getirilmesi sonucu yapılan çalışmalarda olayla ilgisi olan F.T, Z.T. ve S.T. 8 Kasım'da gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şahıslardan S.T. mahkemece serbest bırakılmıştır. F.T. ve Z.T. ise 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanmıştır."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.