İftara katılmayan belediye personeline soruşturma
Gevaş Belediyesi, iftara katılmayan belediye personeli hakkında soruşturma başlatıldı.
Yayın: 17 June 2017 - Saturday - Güncelleme: 17.06.2017 00:58:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.


Gevaş Belediyesi, iftara katılmayan belediye personeli hakkında soruşturma başlatıldı.
Gevaş Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen iftara katılmayan belediye personeli hakkında soruşturma başlatıldı.
Gevaş'ta 9 Haziran 2017'de ilçe meydanında verilen iftar sonrası, iftara katılmayan personele Gevaş Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Altındaş imzalı bir soruşturma yazısı gönderildi. Yazıyı alan personel şoke olurken, bir hafta içinde savunma gönderilmesi istendi.
Gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:
"Gevaş Belediyesi olarak Van Büyükşehir Belediyemiz ile müştereken düzenlediğimiz iftar programı kapsamında tüm belediye personellerimizin katılması konusunda başkanlığımızın almış olduğu kararlar doğrultusunda, katılmadığınız başkanlığımızca tespit edilmiştir. Tutulan tutanağa istinaden yazılı savunmanızı en az 7 gün içinde başkanlığımıza sunmanız gerekmektedir."
Kaynak: Gevaşsesi Gazetesi

Yorumlar (0)