İftara katılmayan belediye personeline soruşturma

Gevaş Belediyesi, iftara katılmayan belediye personeli hakkında soruşturma başlatıldı.

Yayın: 17 June 2017 - Saturday - Güncelleme: 17.06.2017 00:58:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News
Gevaş Belediyesi, iftara katılmayan belediye personeli hakkında soruşturma başlatıldı.

 

Gevaş Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen iftara katılmayan belediye personeli hakkında soruşturma başlatıldı. 
 
Gevaş'ta 9 Haziran 2017'de ilçe meydanında verilen iftar sonrası, iftara katılmayan personele Gevaş Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Altındaş imzalı bir soruşturma yazısı gönderildi. Yazıyı alan personel şoke olurken, bir hafta içinde savunma gönderilmesi istendi. 

 

Gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi: 
"Gevaş Belediyesi olarak Van Büyükşehir Belediyemiz ile müştereken düzenlediğimiz iftar programı kapsamında tüm belediye personellerimizin katılması konusunda başkanlığımızın almış olduğu kararlar doğrultusunda, katılmadığınız başkanlığımızca tespit edilmiştir. Tutulan tutanağa istinaden yazılı savunmanızı en az 7 gün içinde başkanlığımıza sunmanız gerekmektedir." 
 
Kaynak: Gevaşsesi Gazetesi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.