İki Kadına Adli Tahkikat

Van'da insan kaçakçılığı iddiasıyla iki kadın organizatöre adlı tahkikat yapıldı.

Yayın: 22 July 2022 - Friday - Güncelleme: 22.07.2022 15:23:58
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Takip EtGoogle News

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından bir eve yapılan operasyonda 8 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla ilgili ikisi kadın 3 organizatör yasal işlem başlatıldı. 

 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İpekyolu ilçesinde bulunan bir ikamette yurda yasa dışı yollardan giriş yaptıkları tespit edilen 8 düzensiz göçmen yakalanmıştır. Olayla ilgili ikisi kadın 3 organizatör hakkında adli tahkikat başlatılmıştır." denildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.