KÜRESİNLİ AİLESİ GELENEĞİ UNUTMADI

.

VANRADİKAL Yayın: 23 Mart 2025 - Pazar - Güncelleme: 23.03.2025 21:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Takip EtGoogle News

Van'da Küresini Ailesi üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Küresinni Derneğin'in organize ettiği aile büyüklerinin de katıldığı geleneksel iftar yemeğine aile üyeleri eşlik etti. 

Aile mensuplarından eski milletvekillerinden Mustafa Kaçmaz, Halil Kaya, İş Adamı Servet Yenitürk, kanaat önderleri ve muhtarlar katıldı. 

Yaklaşık 1200 kişinin katıldığı geleneksel iftar yemeği programını değerlendiren aile üyesi Özer Polater, geleneksel hale gelen iftar yemeğinin ailenin birlik ve beraberliğinin gücü için önemli olduğunu vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.