Van'da operasyonlar devam ediyor
İpekyolu ilçesinde tespit edilen bir ikamette yapılan aramada 60 kilo 500 gram Eroin maddesi ele geçirildi.
Van'da uyuşturucu operasyonları devam ediyor.
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, İpekyolu ilçesinde tespit edilen bir ikamette yapılan aramada 60 kilo 500 gram Eroin maddesi ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek”
suçundan iki şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.
Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya
çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile Müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edileceği belirtildi.