Ak Parti Van il başkanının 'HAİN' mesajı

SİYASET Yayın: 21 March 2013 - Thursday - Güncelleme: 21.03.2013 10:24:35
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

ABDULLAH ARAS: HAİNLERİN EKMEĞİ VE SUYU BİTMİŞTİR


AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti Genel Merkez binasına ve Adalet Bakanlığı Binasına eş zamanda gerçekleştirilen bombalı saldırıya karşı olayı kınayan bir mesaj yayınladı.


AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti Genel Merkez binasına ve Adalet Bakanlığı Binasına eş zamanda gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin olayı kınayan bir açıklama yaptı. Aras yaptığı açıklamada şunları kaydetti.


“Türkiye’de AK Parti dönemiyle başlayan büyük değişim ve dönüşüm hareketiyle birlikte, her şeyi göze alarak karanlıkları aydınlatmak için verilen mücadele, elbette en başından beri ülkeyi kemirenleri ve pençesine alanları rahatsız etmiş, etmeye de devam etmektedir. Ancak bilinmelidir ki ne liderimiz ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, ne de onun ardındaki bizlere kadar, hiç kimse bu yola öylesine baş koymamış, Türkiye için ölümüne baş koymuştur. Bu nedenledir ki; doğruluk, hakkaniyet ve ülkenin selameti için dün nasıl, kimlerle ve ne şekilde mücadele edilmiş ise bugün ve yarın da aynı kararlılık ve duruşla mücadele edilecek ve ülkenin hayrına doğru bilinen ne varsa yine yapılmaya devam edilecektir.  Dolayısıyla Allah’tan başka hiçbir güç, hiçbir şekilde bu yola baş koyanları yolundan edemeyecektir.  Bu tür saldırılar vasıtasıyla akıllarınca mesaj vermeye çalışan o zavallıların kirli mesajlarından ne iktidarımız, ne de 76 milyon kardeş vatandaşımız zerre kadar etkilenmeyecektir. Demokrasiye, çözüme ve huzura yapılan bu saldırı, çözüm yolunda kimin dost, kimin düşman olduğunu bir kez daha toplumun önüne koymuştur.  İktidarımızın dünyaya örnek duruşu ve milletimizin şuuru sayesinde bu tür hainlerin ekmeği ve suyu bitmiş, belki biraz kırıntılar kalmış olsa da toplumumuzun giderek artan birliği ve şuuru sayesinde o kırıntılarda bitecek ve tüm kirli eller toplumun ve tarihin önünde yaptıklarının hesabını vereceklerdir” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.