Cemil Bayık'ın sağ kolu teslim oldu.

KCK yürütme konseyi üyesi Cemil Bayık'ın sağ kolu teslim oldu.

Yayın: 14 March 2015 - Saturday - Güncelleme: 14.03.2015 22:17:07
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

KCK yürütme konseyi üyesi Cemil Bayık'ın sağ kolu teslim oldu. 


PKK'nın önemli isimlerinden Cemil Bayık'ın koruması ve KCK Başkanlık Birliği sorumlusu Doğan M. İstanbul'da polise teslim oldu.

Avrupa'ya kaçmak isterken Bulgaristan'da sahte kimlik sebebiyle gözaltına alınıp Edirne'de Bulgar polisince sınıra bırakılan Doğan M. İstanbul'a gelerek Bayrampaşa'da polise teslim oldu. Hakkında çok sayıda arama kararı bulunan Doğan M. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

(Sabah) 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.