Vali Taşyapan şehit ve gazilerle bir araya geldi

Vali İbrahim TAŞYAPAN ve eşi Nesibe TAŞYAPAN, terör operasyonlarında hayatlarını kaybeden şehitlerin yakınları ile operasyonlarda yaralanan gaziler ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Yayın: 09 June 2016 - Thursday - Güncelleme: 09.06.2016 17:54:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Vali İbrahim TAŞYAPAN ve eşi Nesibe TAŞYAPAN, terör operasyonlarında hayatlarını kaybeden şehitlerin yakınları ile operasyonlarda yaralanan gaziler ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

 
Bir otelde düzenlenen iftar programında misafirlerine hitap eden Vali Taşyapan, rahmet iklimi olan Ramazan ayının bereketiyle, yağmurlarıyla geldiğini belirterek, ülkemize de huzur ve güvenin gelmesi için dua ettiklerini dile getirdi.

 
Bu yıl Ramazan’ın başlangıcında bir araya geldiklerini belirten Vali Taşyapan, “Başımızın üstünde yeriniz var” diyerek selamladığı şehit yakınlarına ve gazilere sahip çıkmanın, devletin en büyük görevlerinden olduğunu söyledi.

 
Bütün şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali Taşyapan, “Yerleri inşallah cennettir. Onlar canlarını, gazilerimiz de sağlıklarını vatanımız için veriyor. Onların derecelerini anlatmak bizim dilimizin döneceği şeyler değil. Rabbimiz onlara yüce yerleri bağışladığını haber veriyor. Bizim görevimiz geride kalanlarına sahip çıkmaktır. Çok şükür devletimiz elinden gelen bütün gayretleri şehit ve gazilerimizin yakınlarına göstermeye devam etmektedir. Verilenler asla şehitlerin karşılığı değildir ancak bir gönül alma olarak kabul etmeliyiz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.